Ο Τόζερ αποθεώνει τον Νίκολιτς!

19:33 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Από αυτούς που γνωρίζουν καλά το στυλ του Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, είναι και ο Ντάνιελ Τόζερ. Μιλώντας σχετικά με τον ουγγρικής υπηκοότητας φορ, τονίζει: «Δεν γνώριζα καν ότι απασχολεί η περίπτωση του Νεμάνια την ΑΕΚ κι ας έχουμε τον ίδιο ατζέντη. Κατ' αρχήν πρέπει να σημειώσω ότι πρόκειται

για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα, πολύ καλό παιδί που έχει τη δική του σημασία σχετικά με τα αποδυτήρια και την παρουσία του σε αυτά. Όμως ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα που αγωνίζεται δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό με φοβερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα κάτι που αποδεικνύεται και από τα νούμερά του».

Ποια είναι όμως τα δυνατά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά; Σύμφωνα με τον Τόζερ η ταχύτητα, η τεχνική ποιότητά του στο ένας εναντίον, εκτός από το γκολ, φυσικά: «Για να δώσω να καταλάβουν στους φίλους της ΑΕΚ και τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους γιατί είδους επιθετικό μιλάμε, δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Λυμπερόπουλου. Του φορ που θα παίξει αρκετά με πλάτη στην εστία, θα προστατεύσει την μπάλα και θα την κρατήσει τόσο όσο χρειάζεται για να δημιουργηθούν πολλές επιθετικές επιλογές από άκρα και άξονα. Είναι φορ του χώρου περισσότερο, της ταχύτητας, των κάθετων μεταβιβάσεων με διαρκή κίνηση στην πλάτη της άμυνας. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Έχει σούπερ μπαμ στα πρώτα μέτρα όταν του μεταβιβάζουν την μπάλα κάθετα και στην πλάτη του αμυντικού. Επίσης είναι πολύ καλός τεχνίτης και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ενώ για παράδειγμα το ψηλό παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ατού του παιχνιδιού του, δεν είναι κακός, απλά δεν είναι το καλύτερό του, όπως το να κρατάει και να προστατεύει την μπάλα που ανέφερε και πριν. Το θέμα είναι πως έχει το γκολ, έχει φοβερή επαφή με τα δίχτυα στην Ουγγαρία -που δεν είναι βέβαια και το πιο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα- ανάλογη με αυτή που είχε ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ για να μπορέσει να καταλάβει καλύτερα ο κόσμος».

Πηγή: gazzeta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα