Φωνές από Καραπαπά και Θεοδωρίδη

07:39 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου εξόργισαν Σάββα Θεοδωρίδη και Κώστα Καραπαπά με τον μεν να εκφράζει τη ντροπή του και να δίνει συλλυπητήρια και τον δε να μιλάει για ζούγκλα.
Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο αντιπρόεδρος της

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε: "Ήταν τραγικές οι συνθήκες και απορώ πώς έγινε το παιχνίδι, η τρομοκρατία στο έπακρον. Είχα χρόνια να δω αυτά τα πράγματα και για πρώτη φορά είδα κουκουλοφόρους μέσα στο γήπεδο. Δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο και επιτέθηκαν στους παίκτες. Ντρέπομαι για την κατάντια του Παναθηναϊκού και τους δίνω συλλυπητήρια. Το φώναζα από την αρχή, έχουμε τραυματισμένους παίκτες και τους πήραν κατάθεση. Πώς μπορεί μετά να παίξει ο παίκτης. Τους λυπάμαι. Λυπάμαι για τη διαιτησία και για τέτοιες νίκες. Συλλυπητήρια. Ήταν το μεγαλύτερο αίσχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν το έχω ξαναδεί. Πώς μπήκαν πυρομαχικά. Ξεφτιλίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε: "Ο προπονητής όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχει δικαίωμα βάσει κανονισμού να επιθεωρήσει το γήπεδο. Ακόμη και τα δίχτυα μπορεί να κοιτάξει. Σας το λέω γιατί διάβασα πως προκάλεσε ο κύριος Περέιρα. Ο κύριος Περέιρα μπορεί να πάει όπου θέλει στο γήπεδο, να ελέγξει τα δίχτυα, να κάνει ό,τι θέλει αφού το λέει ο κανονισμός. Αντίθετα κανένας κουκουλοφόρος δεν μπορεί να είναι στο τέρμα και να περιμένει τον προπονητή. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό. Έχει τραυματιστεί ο υπεύθυνος ασφαλείας της Super League, έχει δεχθεί καρέκλα στο κεφάλι και έχει κόψιμο. Έχει τραυματιστεί ο Κασάμι και αυτό είναι απλά ζούγκλα. Αν το καταλαβαίνετε ότι είναι ζούγκλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα