Φωνάζουν στην Ρεάλ για την διαιτησία (VIDEO)

10:32 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε υψηλούς τόνους διαμαρτύρονται στην Ρεάλ Μαδρίτης για την διαιτησία του Παράδας Ρομέρο στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ".

Ο Ρομέρο αφού πρώτα απέβαλε τον συνεργάτη του Ζοσέ Μουρίνιο, τον Ρουί Φαρία, στην συνέχεια απέβαλε και τον Πορτογάλο τεχνικό και αυτό είχε ως συνέπεια ο Μουρίνιο να μην κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου. Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς Σέρχιο Ράμος και Μεσούτ Οζίλ αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

ήταν έξαλλοι μετά το τέλος του αγώνα με την κάμερα να "συλλαμβάνει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φωνάζει "μας έκλεψαν" ενώ ο Πέπε έβριζε τον διαιτητή της αναμέτρησης λέγοντας "αυτό ήταν κλοπή π...ας γιε".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρσέλο τόνισε: "Δουλεύουμε σκληρά αλλά μερικές φορές η διαιτησία είναι εναντίον μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Απόψε δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ από οργανωμένη επίθεση αλλά είμαστε ακόμα μπροστά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".
Πλέον η διαφορά με την Μπαρτσελόνα είναι στους έξι βαθμούς με τον Βραζιλιάνο μπακ να δηλώνει: "Πιστεύω πως κάθε ομάδα θα ήθελε να είχε ένα προβάδισμα έξι πόντων. Απόψε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά όλα καλά. Δεν πήραμε την νίκη αλλά το πνεύμα της ομάδας ήταν καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα