Έφτασαν τα λεφτά του Πόλυ!

09:18 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται οι 500.000 ευρώ του Πόλυ Χατζηιωάννου, τα οποία ήρθαν μέσω του... Πέτρου Παππά, για το δάνειο της Morgan Stanley. O πρώην μεγαλομέτοχος της Ένωσης και νυν Supporter, χρειάστηκε 16 μέρες για να τα στείλει στην ομάδα, παρότι είχε κάνει δήλωση στις 5 του μήνα, όπου τόνιζε πως είχε τα χρήματα στην κατοχή του. Ωστόσο, δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά, καθώς μέχρι χθες το μεσημέρι τα λεφτά αυτά δεν βρισκόντουσαν

στα ταμεία της ΑΕΚ, κάτι που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ανάγκαζε να δοθεί παράταση στο σφράγισμα των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, με σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και με δήλωση του ίδιου του Πέτρου Παππά, στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα», γίνεται λόγος πως όλο το ποσό βρίσκεται στα «χέρια» της Ένωσης και χρησιμοποιούνται ήδη για τις υποχρεώσεις τις εταιρίας. Ωστόσο, τόσο οι πληρωμές των παικτών και υπαλλήλων, όσο και η έκδοση των εισιτηρίων, καθυστερούσαν λόγω μη καταβολής των χρημάτων από Παππά και Νοτιά. Σύμφωνα πάντα με τους διοικούντες. Τελικά, έστω και με καθυστέρηση αυτά τα χρήματα έφτασαν στην ΑΕΚ και θα μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές έναντι κάποιων οφειλών της, αφού όλες δεν μπορεί να τις καλύψει και περιμένει σήμερα να μάθει νέα από τον άγνωστο επενδυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα