Φινάλε με ήττα

15:32 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο «10ο Κίρισι Καπ» η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης των Γυναικών με μια ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από την Ολλανδία με 10-9. Ηταν η τέταρτη ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε πέντε αγώνες στη διοργάνωση, αλλά η εικόνα της στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν σαφώς βελτιωμένη από τα προηγούμενα.

Η ελληνική ομάδα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει με 3-1, αλλά έκλεισε την ψαλίδα στο πρώτο οκτάλεπτο στο 3-2. Στη δεύτερη περίοδο κατάφερε να περάσει

και μπροστά με την Ασημάκη (4-3), αλλά οι Ολλανδέζες έκλεισαν το οκτάλεπτο προηγούμενες με 5-4. Στην τρίτη περίοδο η προσωρινά κακή αμυντική λειτουργία και οι βιαστικές επιλογές έδωσαν την ευκαιρία στις Ολλανδέζες να προηγηθούν και με 9-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, η εθνική δείχνοντας τον καλό της εαυτό κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά και να ισοφαρίσει (9-9) με την Αντωνάκου στο 1.51 πριν από τη λήξη. Στα 36 δευτερόλπεπτα πριν το τέλος, όμως, η κορυφαία παίκτρια της Ολλανδίας, η Μίκε Κάμπουτ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

8λεπτα: 3-2, 2-2, 4-2, 1-3.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μάουρο Μαουγκέρι): Μέιντεν, Σμιτ 1, Κάμπουτ Μ. 4, Χακβέρντιαν, Βαν ντερ Σλουτ 1, Στόμφορστ 1, Βαν Μπέλκουμ 2, Ρέμερς 1, Σέβενιτς, Βερμέερ, Κλάασεν, Κάμπουτ Χ., Χάινις.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Μπενέκου, Μελιδόνη, Ψούνη 1, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου 3, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 3, Λαρά, Γούλα.

Διαιτητές: Ράκοβιτς (Σερβία), Ρέντιγκ (ΗΠΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα