Περιμένει την ΑΕΚ ο Αμπντουραμάνι

14:07 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και κάποιους μήνες ο Σέρτζιο Αμπντουραμάνι έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ και μάλιστα ως ελεύθερος, αφού οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον αυτό αποφάσισαν. Τούτο συμφώνησαν με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει μεταβεί και αναζητά την τύχη του στην Αγγλία. Δοκιμάστηκε σε ομάδες εκεί και ήρθε σε συμφωνία με σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας. Κι όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και ο Σέρτζιο έχει μείνει χωρίς ομάδα! Ο λόγος; Η ΑΕΚ,

η οποία για άγνωστο λόγο αθέτησε την αρχική συμφωνία μαζί του και δεν απέστειλε στην ομάδα που τον ήθελε χαρτί με το οποίο πιστοποιούσε ότι είναι ελεύθερος και πως η Ένωση δεν θα αξίωνε χρήματα από τα τροφεία του παίκτη. Αυτό δηλαδή που είχαν συμφωνήσει Αδαμίδη - Γκρέταρσον μαζί του! Η πλευρά του Αμπντουραμάνι εδώ και καιρό έχει προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με την ΑΕΚ, όμως μάταια. Ο Αδαμίδης πλέον δεν είναι εκεί, ο Γκρέταρσον όταν εμφανίστηκε έστειλε τον παίκτη να βρει τη λύση με τον Ανδρέα Δημητρέλο νίπτοντας τας χείρας του, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ τρέχει για άλλα θέματα. Κι όλα αυτά για ένα χαρτί.

Μάλιστα, ο Αμπντουραμάνι έχει δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA, αφού η ΑΕΚ αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει (χώρια ότι του χρωστάει και χρήματα). Δεν έχει όμως προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία σεβόμενος την ΑΕΚ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα, όπως έχει πει σε ανθρώπους της Ένωσης θέλει ένα χαρτί για να αρχίσει να παίζει ξανά ποδόσφαιρο πηγαίνοντας σε μία ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχασε τις προθεσμίες και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε σύλλογο της Αγγλίας τώρα. Επιθυμεί να πάρει το χαρτί ώστε να μη χάσει και την επόμενη προθεσμία.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει από... χίλιες πλευρές να τρέχει και να μη φτάνει, τη στιγμή που παλεύει για την αδειοδότηση και μία τόσο απλή περίπτωση την αφήνει και δεν την τελειώνει.

Θυμίζουμε πως ο Σέρτζιο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αφού είχε δοθεί δανεικός και η διοίκηση Αδαμίδη μη έχοντας φορολογική ενημερότητα δεν μπορούσε ούτε τους δανεικούς παίκτες να πάρει πίσω. Στον παίκτη παράλληλα χρωστούσαν κάποια χρήματα, ζήτησε να μείνει ελεύθερος (αφού στην ΑΕΚ δεν ήταν δυνατόν να παίξει) και οι Αδαμίδης - Γκρέταρσον συμφώνησαν και τον άφησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα