Φιλικό στα… μέτρα της

00:43 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δύο πρώτα φιλικά της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, παρά τις ισάριθμες ήττες άφησαν χαμόγελα από την προσπάθεια και το ταλέντο αρκετών μικρών της. Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΑΕΚ θα δώσει το τρίτο φιλικό της, κόντρα στην Ρέξαμ. Ένα φιλικό που φαίνεται να της… ταιριάζει περισσότερο με τον αντίπαλο να είναι αρκετά αδύναμος (παίζει στην Κόνφερανς – πέμπτη κατηγορία στην Αγγλία- πέρυσι έχασε την άνοδο στα

πλέι οφ) και στα μέτρα της.
Η Ρέξαμ έχει δώσει ήδη πέντε φιλικά παιχνίδια (Μπλάκπουλ ήττα 2-1, Μπάλα Τάουν Ρέξαμ νίκη 3-1, Βόουχολ Μότορς νίκη 2-1, Κιλμάρνοκ νίκη 3-1, Αμπερ Τάουν νίκη 2-1) και έχει προπονητή – παίκτη τον 38χρονο Αντι Μόρελ (ΦΩΤΟ), ενώ ξεκινά το πρωτάθλημα της σε 10 μέρες.
Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει και πάλι απουσίες (Σιαλμάς, Μπουγαΐδης εκτός, Κοντοές στην Αθήνα και δίχως μεταγραφές) και αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κωνσταντόπουλο, Αρκούδα, Τσαμουρλίδη, Γιάγκο – Ματεντζίδη, Ρίκα – Γκερέιρο – Γροντή, Φούντα, Λαγό και Σταματή.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα (!!) Αγγλίας (14:00 ώρα Ελλάδος) στο «Ρέισκουρς Γκράουντ», δίχως την παρουσία οπαδών αν και η ORIGINAL Λονδίνου θα προσπαθήσει να είναι στο πλάι της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα