Ψηφιακή κόντρα για ματς του ΠΑΟΚ

23:52 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μια μικρή... κόντρα προέκυψε μεταξύ της NOVA και του OTE TV σχετικά με το ματς Γεχούντα - ΠΑΟΚ. Χθες, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει το ματς που θα δοθεί στις 2 Αυγούστου, ενώ σήμερα την ίδια ανακοίνωση εξέδωσε και η NOVA.

«H NOVA,

η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου αγώνα Μπνέι Γεχούντα - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι συνδρομητές της NOVA θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Ισραήλ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 20:00, από το Novasports 2», ανέφερε η ψηφιακή πλατφόρμα στην ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια, ο ΟΤΕ με νέα ανακοίνωσή του μίλησε για αθέτηση συμφωνίας από μια εταιρεία που οποία υποστήριζε ότι είχε στη διάθεσή της τα σχετικά δικαιώματα.

Η ανακοίνωση: «O OTE TV ενημερώνει ότι ο αγώνας Μπνέι Γεχούντα - ΠΑΟΚ την Πέμπτη 2 Αυγούστου, δε θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της τηλεόρασης του ΟΤΕ. Η αλλαγή αυτή προκλήθηκε από αθέτηση συμφωνίας από εταιρεία η οποία υποστήριζε ότι είχε στη διάθεσή της τα σχετικά δικαιώματα.

Ο επαναληπτικός αγώνας του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League με την Μπνέι Γεχούντα στις 9 Αυγούστου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ Sport 1.Ο ΟΤΕ συνεχίζει να διεκδικεί τα δικαιώματα των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων για τους Έλληνες φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα