Φιλικό αλληλεγγύης και προσφοράς

16:44 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε μία ακόμη κίνηση ευαισθησία προχωρά η Άρτεμις Κορυδαλλού που το προσεχές Σάββατο 11/5 διοργανώνει φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα προσφερθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι,

η Ομάδα Βόλεϊ του Δήμου μας, ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, για άλλη μια φορά δείχνοντας κοινωνική ευαισθησία κάνει σε όλους εσάς μια καινούργια πρόσκληση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού απευθυνόμενες στην ΟΠΑΠ Α.Ε. ζήτησαν κάθε δυνατή βοήθεια στο απαιτητικό τους έργο.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν καλούμαστε να φέρουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας με έμφαση σε προϊόντα κατάλληλα για παιδιά (δημητριακά, κρουασάν, μπισκότα αλλά και μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κλπ) για να διανεμηθούν, μέσω του Δήμου Κορυδαλλού σε όσους έχουν ανάγκη.

Για τον σκοπό αυτό, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΟΠΑΠ ΑΕ θα δώσει φιλικό αγώνα με τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας το Σάββατο 11 Μαΐου στις 19.00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κορυδαλλού.

Ας ενωθούμε για μια ακόμη φορά για το κοινό καλό, σας περιμένουμε όλους εκεί.

*Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά μέχρι το Σάββατο 11/5 στο γραφείο της Αρτέμιδας στο Κλειστό του Κορυδαλλού 14.00-16.00 και 19.00-21.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα