Στη Λήμνο η Β’ φάση

16:44 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στη Λήμνο θα φιλοξενηθούν οι ομάδες του Παγχιακού, του Μέγα Αλέξανδρου Σύρου και των Ροδίων Άθλησις για τη Β' Φάση του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος με τους αγώνες να διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μύρινας το διάστημα 17-19 Μαΐου, όπου ο νικητής θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Παράλληλα με τους αγώνες, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτησίας.

«Ο Δήμος Λήμνου στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ενισχύει στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε θετική προσπάθεια όπως αυτή που ξεκίνησε στο Βόλεϊ ο Νίκος Σαμαράς, που ενθουσίασε και συνεπήρε δεκάδες νέα παιδιά του νησιού μας. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να δίνει καρπούς υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά που ο υγιής αθλητισμός μπορεί να εμπνεύσει», δήλωσε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, ενώ η πρόεδρος του Λήμνος Sports Club κα. Έλενα Δούκα Σαμαρά σημείωσε από την πλευρά της:

«Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Δήμο Λήμνου και την ΕΟΠΕ για την αμέριστη υποστήριξη που μας προσφέρουν. Πρωταρχικός μας στόχος αλλά και κληρονομιά είναι να γνωρίσουν τα παιδιά της Λήμνου το άθλημα του βόλεϊ και να έχουν την ευκαιρία και τη διέξοδο της άθλησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα