Φιλική νίκη για Πανιώνιο

00:10 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί, όσες ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις στα πλέι οφ, συνεχίζουν τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αραβίδη που πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 10' για να το κλείσει επτά λεπτά πιο μετά (17'). Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ,

αλλά αρχικά ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Κονέ στο 27' και στην συνέχεια έδιωξε την προσπάθεια του Γουόρντεν με τον Γιάντσης να σκοράρει αλλά να είναι οφσάιντ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Κρις, Ζαχαράκης, Σαμαρόπουλος, Νόνης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Πάνος, Γιάννου, Ντάνκρας, Αραβίδης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολίτης, Ζυγογιάννης, Κόντι, Μέξη, Γκέκας, Αρώνης, Αλέξης, Σταυροθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπεγλετζής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Κώτσιος, Αθανασιάδης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κονέ, Σακελλαρίου, Μάντζιος Βασ., Μαργαριτόπουλος, Καραλής.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μάγκας, Μιλοσάβλιεβ, Γουόρντεν, Καπός, Γιάντσης, Αποστολόπουλος, Τσελάνι, Τόπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα