«Νίκες μέχρι το τέλος»

00:10 8/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, για την συνέχεια των play off.«Αν και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ήμασταν λίγο νωθροί τελικά είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη από τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον Ατρόμητο στα paly off, είναι μία σκληρή και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να νικήσουμε, τα υπόλοιπα ματς. Το πέναλτι απ' ότι μου είπαν οι παίκτες μου

ήταν καθαρό.

Για την αφαίρεση των βαθμών: Οι μείον τρεις βαθμοί είναι αδιανόητο να αφαιρούνται από τα play off. Στην Ελλάδα δεν δίνονται μείον βαθμοί. Σε ένα σύνολο 18 βαθμών να σου αφαιρούν τρεις είναι εξοργιστικό! Η ομάδα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση με όσα γίνονται και η δική μας οικογένεια έχει κάνει λάθη. Γίνονται πολλές αδικίες πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν όλα αυτά οι παίκτες μου. Ωστόσο πρέπει να τα δώσουν όλα ως το τέλος γιατί δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.

Για ενδεχόμενη επιπλέον τιμωρία στον Ινσαουράλδε: Ο Ινσαουράλδε δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα ξέφευγε η κατάσταση μετά το επεισόδιο με τον Ολυμπιακό. Δεν θα βγάλουμε και μόνοι μας τα μάτια μας στην ομάδα. Ας γίνουν όλα όπως πρέπει έξω από τον ΠΑΟΚ και να μην μας αδικούν και εμείς θα φροντίσουμε για τον δικό μας παίκτη. Ελπίζω να μην χάσουμε και άλλον παίκτη. Θα στηρίξουμε όσους μπορούν και θέλουν να τα δώσουν όλα ως το τέλος.

Για την διαχείριση του ρόστερ: Όλοι γνωρίζουμε που μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να αποδώσει καλύτερα. Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα και οι νίκες δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Είναι πολύ επίπονη η διαδικασία των play off. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αλλά είναι λιγότεροι απ' ότι περιμέναμε. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Με αυτούς θα προχωρήσουμε όσο μπορούμε. Ας είναι και από την ομάδα Νέων αρκεί να έχουν όρεξη να βοηθήσουν που αυτά τα παιδιά έχουν. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα συγκεκριμένα αλλά έχουμε κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα