Φιλική ήττα για Ρέθυμνο

23:07 9/4/2015 - Πηγή: AEK365

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το Ζηρίνειο, σε ένα ματς πάντως που λίγη σημασία είχε το αποτέλεσμα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος διατήρησε σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες του και τέσταρε τις δυνάμεις τους, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Basket League. Παράλληλα, ο Ντάμιαν Χόλις πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής και δείχνει σιγά σιγά να ενσωματώνεται πλήρως στη νέα ομάδα του. Η αποστολή

επέστρεψε σήμερα (09/04) στη βάση της, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και θα ακολουθήσει ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα (13/04), οπότε έχει οριστεί το ραντεβού της επιστροφής στο «Μελίνα Μερκούρη» για να ξεκινήσει κι επίσημα η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (18/04, 17.00).
«Ήταν μέτριο παιχνίδι για εμάς. Ήταν το τελευταίο ματς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς στη Ρόδο. Από τώρα ξεκινάει η περίοδος της ξεκούρασης και από τη Δευτέρα (13/04) συγκεντρωνόμαστε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», παραδέχθηκε ο 49χρονος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, για να συμπληρώσει αναφορικά με την αναγκαιότητα της τριήμερης μετακόμισής τους στην πρωτεύουσα: «Το τριήμερο έπρεπε να γίνει και ήταν πολύ καλό για εμάς, γιατί δυστυχώς με τρεις εβδομάδες ρεπό δεν μπορούμε να συντηρηθούμε στην Κρήτη. Πήραν όλα τα παιδιά χρόνο για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μέχρι το τέλος. Ελπίζω να φανεί η χρησιμότητά του και στα παιχνίδια που έρχονται. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που έκανε την προσπάθεια να ανέβει η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα