Φιλική ήττα για ΑΕΚ

19:04 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα συνεχίσει τις προπονήσεις η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Κουνταρδάς θέλει οι παίκτες του να μην χάσουν τον ρυθμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για αυτό ο Ενωσίτης τεχνικός κλείνει αρκετά φιλικά παιχνίδια, στα οποία περιμένει να δει τους παίκτες του κάτω από συνθήκες κανονικού αγώνα. Έτσι έγινε και χθες το βράδυ, όπου η Ένωση αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα, αλλά

δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, όπως έκανε στα προηγούμενα ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 9-5, αφού τους στοίχησαν κάποια νεκρά σημεία, στα οποία η αμυντική λειτουργία δεν ήταν η καλύτερη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τελικά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» ο Μάκης Φούντας, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από την διαδικασία των δοκιμαστικών, ωστόσο στις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να βρεθεί κανονικά.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως αύριο το πρωί στις 9:00, στο γήπεδο του Μινώταυρου, στον Ταύρο, οι ομάδες Προτζούνιορ και Παίδων ξεκινούν την προσπάθειά τους στους αγώνες που διοργανώνει η γνωστή εταιρεία Panini και θα έχει την μορφή του Euro των Ακαδημιών. Εκεί οι ομάδες της Ένωσης θα μάθουν τους αντιπάλους τους (Εθνικές ομάδες) και θα παλέψουν για το καλύτερο, ώστε να πάρουν σημαντικές εμπειρίες.

Όσον αφορά στις Ακαδημίες οι ομάδες που πήραν μέρος στο Φάιναλ Φορ στο Λουτράκι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μαζί με το Κύπελλο θα χειροκροτηθούν από τους οπαδούς που θα βρίσκονται στις εξέδρες. Ενώ είναι πολύ πιθανό μαζί με τον Άγη να κάνουν... χέρια και να νιώσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα