Φιλική ισοπαλία για ΠΑΟΚ

21:23 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αιγνιακός και ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους φιλικό στην Κατερίνη, όπου μάλιστα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον «Δικέφαλο», αγωνιζόμενος για 60 λεπτά. Ο Άγγελος Αναστασιάσης είδε τους παίκτες του να βρίσκουν το δρόμο για τα δίχτυα των γηπεδούχων σχεδόν από τα... αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3' ο Περέιρα ύστερα από μπαλιά του Μάρτενς, με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι

στη συνέχεια βρέθηκαν μια «ανάσα» από την ισοφάριση, καθώς στο 13' ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ και να καταλήγει στην αγκαλιά του. Η απάντηση του «Δικεφάλου» δεν άργησε, με τον Μάρτενς στο 34' να εκτελεί απευθείας φάουλ βλέποντας την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τόλιου.

Στην επανάληψη, στην πρώτη αξιόλογη φάση ο Αιγινιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62'. Συγκεκριμένα, ο Γιαζιτζόγλου έκανε τη σέντρα και καθώς η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διώξει, ο Ναουμτσέφκσι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια. Παρόλα αυτά ο «Δικέφαλος» μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά στάθηκε άτυχος και στη φάση του 86ου λεπτού όταν ο Κάκκο έκανε την προβολή από κοντά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Φαρμάκη με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Αιγινιακός (Θεοδωρίδης): Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (78' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηττζόγλου), Πόποβιτς (66' Καζάκης)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (73' Κάκκο), Μάρτενς

Keywords
Τυχαία Θέματα