Φιλί ζωής για Άρη

21:32 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Στυλιάρας

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης που με ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη επικράτησε του Παναθηναϊκού.

Πλέον οι "κίτρινοι" ξέφυγαν από τις δύο τελευταίες θέσεις ενώ η ομάδα του Φάμπρι δείχνει ικανή να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Οι "πράσινοι" μπήκαν καλά στο ματς και στο 9' απείλησαν με σουτ του Σο. Δύο λεπτά μετά ο Άρης απάντησε με προσπάθεια του Αγκάνθο την οποία σταμάτησε ο Καρνέζης. Στο 25' ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βιτόλο μέσα στην περιοχή. Ο Αγκάνθο ανέλαβε να το εκτελέσει με τον Καρνέζη να τον λέει "όχι" και να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα. Σπατάλησε μια αντεπίθεση στο 55' και τρία λεπτά μετά είχε ένα καλό σουτ με τον Τοτσέ. Στο 73' η ομάδα του Φάμπρι άγγιξε το γκολ όταν ο Μαύριας με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όλα έδειχναν ότι το ματς δεν θα ξέφευγε από το 0-0 όμως στο 89' ο Κοέλιο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ τα αίματα άναψαν ενώ στις καθυστερήσεις το ματς διεκόπη καθώς ο ένας εκ των βοηθών τραυματίστηκε από αντικείμενο. Τελικά το ματς ξεκίνησε πάλι και ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει τη νίκη.

ΑΡΗΣ (Γ. Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος (62'Κοτσαρίδης), Καζναφέρης (83'Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (94'Ηρακλής).

ΠΑΟ (Φάμπρι): Καρνέζης, Κούιπερ, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57'Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80'Καζιγιάμα), Σο.

Keywords
Τυχαία Θέματα