ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε"

Ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στον Ικαρο για την 17η αγωνιστική της Α1 και ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την ομαδικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή προπόνηση, να έχουμε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι στο μυαλό, πνευματικά, γιατί μετά τον τελικό του Κυπέλλου είχαμε «αδειάσει» κάπως. Κρατάμε το ομαδικό πνεύμα κάτι που φαίνεται στις 28 ασίστ. Ήταν ένα σχετικά

εύκολο παιχνίδι, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε… Δεν νομίζω ότι χρίζει περισσότερης τεχνικής ανάλυσης το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ίκαρο και εμείς… συνεχίζουμε", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μιλώντας από την πλευρά των παικτών του τριφυλλιού τόνισε: "Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε εντολές να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά, να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού. Ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια κυρίως στην Ευρωλίγκα να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Καταφέραμε με τη δυνατή άμυνα και συγκέντρωση στο συγκεκριμένο κομμάτι να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Όλοι γνωρίζαμε άλλωστε τι συνέβη στον πρώτο γύρο. Τα υπόλοιπα κύλησαν ομαλά και ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα