Φετφατζίδης: Να καθιερωθώ

21:34 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Φετφατζίδης: «Δεν έχω καταφέρει ακόμη να επισκεφτώ όλη την πόλη. Μένω ακόμη στο ξενοδοχείο και αυτήν την στιγμή ψάχνω για σπίτι. Σίγουρα, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα που θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ. Έχω όμως ήδη γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους.
Με έχουν προσεγγίσει με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ότι στην Γένοβα το ποδόσφαιρο είναι μέρος της καθημερινότητας. Είναι πολύ δημοφιλές σπορ εδώ. Το γήπεδο είναι ιδανικό για να παίζεις ποδόσφαιρο. Και στην Ελλάδα

επικρατεί εκρηκτική ατμόσφαιρα με παλμό και καπνογόνα, όμως είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από τους φιλάθλους της Τζένοα.
Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Τα πάντα κρίνονται από τον προπονητή. Από τις προπονήσεις μέχρι όλα τα άλλα. Μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι διασκεδαστικές καθώς περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι με μπάλα. Προσωπικά δουλεύω σκληρά και προσέχω τις λεπτομέρειες.
Θέλω μέσα από την δουλειά που κάνω στις προπονήσεις της ομάδας να πετύχω και να καθιερωθώ. Στόχος μου είναι να κάνω μία όσο το δυνατόν πιο καλή σεζόν γίνεται με την φανέλα της Τζένοα στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα