«Φέρε 8 εκ. ευρώ και φύγε»

08:52 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτέ, ο οποίος αποκάλυψε πως συζητά με ομάδα του εξωτερικού, στον Ολυμπιακό απαντούν πως το θέμα του Βέλγου μεσοεπιθετικού θα συζητηθεί μόνο αν υπάρξει μια πολύ καλή πρόταση.
Πολύ καλή πρόταση στον Ολυμπιακό θεωρούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ που

είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μιραλάς. Έτσι λοιπόν ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί μόνο αν φέρει πρόταση από ομάδα που θα εξαγοράσει την ρήτρα αποδέσμευσης διαφορετικά στην ΠΑΕ θα απορρίψουν κάθε άλλη προσφορά μικρότερη των 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Πάντως ο Ενροτέ μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε χθες με την δήλωση του έσπευσε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν στον Τύπο και σε δηλώσεις του στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" τόνισε: "Πάλι τα ίδια; Ειλικρινά είναι και λίγο κουραστικό αυτό αλλά και κακό για μένα και τον Κέβιν. Δεν είπα σε κανέναν ότι μιλάω τώρα με ομάδα για τον Κέβιν. Ειλικρινά σε κανέναν. Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτή η δήλωση μου. Είπα ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή και αν υπάρξει θα είναι θέμα του Κέβιν και του Ολυμπιακού για να αποφασίσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα