Κλόζε: Είναι αστείο να με συγκρίνετε με τον Μίλερ

11:42 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό παιχνίδι της Γερμανίας με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Μίροσλαβ Κλόζε με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 68 με την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας ισοφαρίζοντας την επίδοση του Γκερντ Μίλερ με τον άσο της Λάτσιο να υπογραμμίζει πως είναι αστείο να τον συγκρίνουν με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
Σε δηλώσεις του μετά το 3-0 της Γερμανίας, ο Κλόζε δήλωσε: "Το γκολ αυτό σημαίνει

πάρα πολλά αλλά δεν θέλω να με βάλετε στο ίδιο επίπεδο με τον Γκερντ. Είναι απολύτως αστείο να με συγκρίνετε με εκείνον. Κανείς δεν μπορεί να τον συγκρίνει με κάποιον άλλο μετά από όλα όσα έχει κάνει. Ο αριθμός των αγώνων και των τερμάτων του, είναι μοναδικός".
Σημειώνεται πως ο Κλόζε χρειάστηκε 129 παιχνίδια για να βρει 68 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, με τον Μίλερ από την πλευρά του να φτάνει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων με μόλις 62 ματς (!) ως παίκτης της Δυτικής Γερμανίας.
Επιπλέον, Κλόζε και Μίλερ είναι ισόπαλοι και στον αριθμό των γκολ που έχουν σημειώσει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αμφότεροι έχουν από 14, ένα λιγότερο από τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών, Ρονάλντο, που έχει σταματήσει στα 15.

Keywords
Τυχαία Θέματα