Λειψός, αλλά αποφασισμένος για το διπλό

Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καντού σε ένα κρισιμότατο ματς για το μέλλον του, αφού με νίκη διασφαλίζει την πρόκριση στο top-16 της Ευρωλίγκας. Με «πληγωμένη» φροντ λάιν κατεβαίνει το Τριφύλλι...

Σήμερα, 23/11 (21:00, Novasports 3), ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με την Καντού στην Ιταλία και θέλει τη νίκη που
θα του διασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και ταυτόχρονα θα του επιτρέψει να διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο.

Ωστόσο, μόνο πλήρης δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός στο σημαντικό αυτό παιχνίδι, αφού Σοφοκλής Σχορτσανίτης (κάκωση στο πέλμα), Άντι Πάνκο (υψηλός πυρετός) και Γάιος Σκορδίλης (γαστρεντερικό πρόβλημα)δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ιταλία κι έχουν τεθεί εκτός αγώνα.

Έτσι, μοναδικός σέντερ έχει μείνει αυτή τη στιγμή ο Στεφάν Λάσμε, ενώ επιστρέφει και ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά την πολυήμερη απουσία του λόγω τραυματισμού. Για τον αγώνα αυτόν επιστρατεύθηκε ο Χίλτον Άρμστρονγκ, ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται εκτός ομάδας, και οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν και στον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται πέραν της μίας εβδομάδος με θλάση.

Εντούτοις, στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να γυρίσουν από την Ιταλία με το διπλό, το οποίο θα δώσει χρόνο στη διοίκηση για διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, αλλά και θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα