Φάρσα το Champions League του Κατάρ

12:47 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Γκάφα των "Times" αποδείχθηκε πως είναι το Dream Champions League όπως παραδέχθηκε επίσημα η εφημερίδα. Η αγγλική εφημερίδα είχε παρουσιάσει ως αποκλειστικό 5 ημέρες νωρίτερα το θέμα και έκανε λόγο για πλάνο του Κατάρ για μετατόπιση του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος στην Ασία, μέσω μιας αντίστοιχης διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία θα παρείχε πλούσια οικονομικά οφέλη στις συμμετέχουσες ομάδες.

Ο συντάκτης

του θέματος, Όλιβερ Κέι, ο οποίος υποστήριξε την έρευνά του και τις επόμενες ημέρες σε web chat που είχε μέσω της ιστοσελίδας των "Times", ανακάλυψε ότι η πηγή του (την οποία είχε εμπιστευτεί παλαιότερα σε άλλο θέμα με έγκυρο αποτέλεσμα) αποδείχθηκε αναξιόπιστη και όλα, ακόμα και το λογότυπο της διοργάνωσης, ήταν απλά μία φάρσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα με το δημοσίευμα της 13ης Μαρτίου, η γαλλική ιστοσελίδα "Cahiers du Foot" είχε δημοσιεύσει το ίδιο θέμα αλλά ως φάρσα και μάλιστα είχαν ενημερώσει τον Κέι για το ζήτημα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να εμπιστευτεί την πηγή του και επέμεινε στην έρευνά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα