Φαν Πέρσι: Ήταν αυτό που ήθελα

19:11 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύω το ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, ωστόσο θεωρώ πως βρήκα αυτό που ήθελα. Οι νέοι μου συμπαίκτες, ο προπονητής και όλα όσα σχετίζονται με την ομάδα ήταν αυτά που έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου.

Κάθε φορά που πρέπει να πάρω μια δύσκολη απόφαση, ακούω το παιδί που υπάρχει μέσα μου. Και αυτή τη φορά μου ... φώναζε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να πετύχω μεγάλα πράγματα με την ομάδα.

Η Άρσεναλ είναι σίγουρα ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά για εμένα αυτή

είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ χρήσιμη για εμένα. Γνώρισα όλους τους ανθρώπους του συλλόγου ξεχωριστά»δήλωσε ο Φαν Πέρσι και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες:
«Φυσικά και θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ μαζί με τον Γουέϊν. Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είναι επίσης και οι Σκόουλς και Γκιγκς, κάτι που έχουν αποδείξει τα τελευταία 20 χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να κατακτήσουμε την επιτυχία. Κάθε πάικτης είναι σημαντικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα