Φαν Χάαλ: Το ρόστερ είναι διαλυμένο

13:18 29/7/2014 - Πηγή: AEK365

«Πυρά» προς τον προκάτοχό του, Ντέιβιντ Μόγιες, εξαπέλυσε έμμεσα ο Λουίς Φαν Χάαλ που έκανε λόγο για... "διαλυμένο ρόστερ" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ που παρέλαβε όταν πήγε στο Μάντσεστερ, ενώ αναφέρθηκε και στους πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις και δεν τον... εξυπηρετούν.

«Θεωρώ ότι το ρόστερ που είχα στα χέρια μου ήταν διαλυμένο. Σίγουρα, ήταν ποιοτικό. Διαθέτουμε τους Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Ερνάντες, Γουέλμπεκ, όπως και τους Μάτα, Φελαϊνί και Ερέρα. Υπάρχουν,

όμως, πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Δεν υπάρχει ισορροπία», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Παράλληλα μίλησε και για την σχέση με τον επί τρία χρόνια βοηθό του στην Μπαρτσελόνα, Ζοσέ Μουρίνιο, που κατέκρινε την Γιουνάιτεντ για το ποσό (37.5 εκατομμύρια ευρώ) που δόθηκε στην Σαουθάμπτον για τον 19χρονο Λουκ Σο: «Δεν νομίζω ότι θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του. Είναι φίλος μου. Ούτε πιστεύω ότι έρθω σε κόντρα με τους άλλους προπονητές. Σέβομαι απόλυτα όλους τους συναδέλφους μου».

Πηγή: england365.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα