Φαν Χάαλ: Σε τι κόσμο ζούμε ακριβώς;

07:55 16/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τη Κυριακή η εφημερίδα SUN, στην ηλεκτρονική της έκδοση, δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον Γουέιν Ρούνεϊ να παίζει μποξ με τον Μπάρντσλεϊ της Σάντερλαντ και οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Λουίς Φαν Χάαλ για το θέμα.
Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ερώτηση και απάντησε ως εξής: "Σε τι κόσμο ζούμε ακριβώς; Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι μιλάμε για ένα τέτοιο πράγμα. Για το ότι μια εφημερίδα

πληρώνει πολλά για ένα βίντεο και πρέπει εγώ να απαντήσω ερωτήσεις σαν και αυτή. Είναι γελοίο να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα".
Για το 3-0 επί της Τότεναμ, ο Φαν Χάαλ δήλωσε: "Πέρα από το πρώτο πεντάλεπτο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, πετύχαμε όμορφα γκολ και δεν κάναμε λάθη. Παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι μετά το πρώτο γκολ μπορέσαμε να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να παίξουμε λίγο πιο καλύτερα, αλλά αυτό οφείλεται και στο ότι η Τότεναμ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και οι δυο ομάδες για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα αλλά τώρα πηγαίνουμε στη Λίβερπουλ που είναι ανταγωνιστής μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα