Φαν Χάαλ: Με ζηλεύει ο Μουρίνιο

11:51 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Από την Δευτέρα ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό να αποκαλύπτει πως ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί του για τα συγχαρητήρια ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος του εξομολογήθηκε γιατί τον ζηλεύει.
Υπενθυμίζεται πως Φαν Χάαλ και Μουρίνιο υπήρξαν συνεργάτες στη Μπαρτσελόνα όταν ο Ολλανδός ήταν στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών την σεζόν 1997-98 ενώ οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 με την Ίντερ του Μουρίνιο να κερδίζει

2-0 την Μπάγερν Μονάχου του Λουίς Φαν Χάαλ.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ο Μουρίνιο μου έδωσε συγχαρητήρια. Ήταν ο πρώτος στον οποίο έστειλα μήνυμα και ήταν ο πρώτος που μου απάντησε. Μου είπε ότι ζήλευε την λίστα με τους συλλόγους που έχω εργαστεί. Δεν κάλεσα εγώ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κάλεσα εγώ τη Μπάγερν Μονάχου, πάντα οι ομάδες με καλούσαν. Και είμαι υπερήφανος για αυτό".
Για τη νέα του ομάδα, ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε: "Ο στόχος είναι να τους επαναφέρω στη κορυφή το συντομότερο δυνατό επειδή εκεί βρισκόντουσαν συνέχεια με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Θα πιω οπωσδήποτε ένα ποτό με τον Φέργκιουσον. Το έχουμε κάνει αυτό στο παρελθόν και υπάρχει συμπάθεια μεταξύ μας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στο κόσμο και σε θέμα μάρκετινγκ. Αν κοιτάξεις το μπάτζετ τους, είναι υποχρεωμένοι να τερματίσουν ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα