Φαν Χάαλ: Αυτή είναι η τελευταία μου δουλειά

07:53 20/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει αποφασίσει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του και για αυτό, όπως αποκάλυψε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η τελευταία δουλειά στη προπονητική του καριέρα.
Σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε: "Μεγάλωσα. Αυτή είναι η τελευταία μου δουλειά. Σίγουρα είναι. Πρέπει να δώσω προσοχή στα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και τη γυναίκα μου. Την αξίζουν. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Για παράδειγμα,

δεν ήμουν στα γενέθλια του εγγονού μου. Δεν μου αρέσει αυτό. Είναι υπερήφανοι για εμένα, αλλά τους λείπω πολύ".
Στην ίδια συνέντευξη, ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ποια ομάδα υποστήριζε όταν ήταν μικρός: "Ήμουν φανατικός με το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούσα κάθε παιχνίδι. Όταν ήμουν μικρός, σχεδόν στην ηλικία των 10, ήμουν οπαδός της Τότεναμ και μεγάλος φαν του Τζίμι Γκριβς.
Ήταν απίστευτο. Η τηλεόραση μας έδειχνε το Κύπελλο Αγγλίας. Τότε δεν βλέπαμε και πολλά παιχνίδια. Έβλεπα τη Τότεναμ και φυσικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά σαν παιδί ήμουν περισσότερο οπαδός της Τότεναμ. Λυπάμαι που το λέω. Ήταν ωραία η άσπρη φανέλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα