Φαν Μπάστεν: Σπουδαίος ο Φαν Πέρσι

08:23 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή σενάρια που θέλουν την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν υπογράμμισε πόσο σπουδαίος είναι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ενώ σημείωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο που το κάνει, κατά τον παλαίμαχο άσο, να υστερεί σε σχέση με το αγγλικό και το ισπανικό.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν τόνισε: "Ο Φαν Πέρσι είναι σπουδαίος παίκτης. Είχε εκπληκτική σεζόν και αν είσαι πρώτος σκόρερ στην

Αγγλία, τότε μπορείς να το κάνεις παντού. Πριν 20 χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν το κορυφαίο στην Ευρώπη. Πλέον το αγγλικό και το ισπανικό το έχουν ξεπεράσει. Το πρόβλημα στην Ιταλία είναι οργανωτικό. Δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε ένα πρωτάθλημα τόσο όμορφο".
Για την πρώην ομάδα του, την Μίλαν, ο Φαν Μπάστεν δήλωσε: "Εάν ήμουν ο προπονητής της Μίλαν, θα ήταν φυσικό να ζητήσω την παραμονή των Τιάγκο Σίλβα και Ιμπραΐμοβιτς, κάθε προπονητής θέλει να έχει σπουδαίους παίκτες. Η Μίλαν πρέπει να βρει έναν τρόπο να φτιάξει μια ομάδα να συνεχίσει να νικάει".

Keywords
Τυχαία Θέματα