«Κέρδισε» τον Μαρινάκη ο Ζαρντίμ!

07:57 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Νέος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος την Τρίτη (5/6) αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως σας ενημέρωσε και από χθες το Onsports, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου διαπιστώθηκε

ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα, με αποτέλεσμα να είναι το – απόλυτο – φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», στην συνάντηση που έγινε μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο 38χρονος «κέρδισε» τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα όσα είχαν μεταφέρει στον πρόεδρο της ΠΑΕ οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την πρώτη τους επαφή με τον νεαρό τεχνικό.

Όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» η στάση του Λεονάρντο Ζαρντίμ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά για τους «ερυθρόλευκους» την Τρίτη (5/6) - έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών - με την επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα