«Ευεργετική η διακοπή»

17:33 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για την Κέρκυρα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος ευελπιστεί ότι κόντρα στην Ξάνθη, οι παίκτες του θα κατακτήσουν τους πρώτους βαθμούς της σεζόν.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μάντζιος για:

Τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Προβλήματα υπάρχουν. Προέκυψε και χθες ένα, με τον Μπάρκογλου - θα εκτιμηθεί σήμερα κατά πόσο είναι έτοιμος να μας βοηθήσει την Κυριακή, ενώ θα περιμένουμε

μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάντση».

Το τελευταίο δείγμα από το φιλικό με τον Πιερικό:

«Ευελπιστούμε όλοι να παρουσιαστεί η ομάδα, όπως στο πρώτο ημίωρο του φιλικού με τον Πιερικό, όταν και είχαμε όλα αυτά τα στοιχεία που ζητούμε. Σίγουρα, απέναντι στην Ξάνθη, δεν αρκεί ένα μισάωρο. Αλλά στον αγώνα με τον Πιερικό δεν γινόταν να έχουμε περισσότερο χρόνο. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη απ' τις διπλές προπονήσεις, ενώ τα παιδιά είχαν παίξει, την προηγούμενη ημέρα και 30 λεπτά απέναντι στον Όλυμπο. Δεν μας ενδιέφερε να είναι φρέσκοι στο φιλικό. Αλλά να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες αδυναμίες που έχουμε. Αυτό το 30λεπτο, όμως, νομίζω ότι είναι οδηγός για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Όσον αφορά στα νέα παιδιά (σ.σ. Κρητικός, Ζουμπουλάκης), που πήγαν καλά στο ματς με τον Πιερικό, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα».

Την τακτική:

«Στα ματς με Ατρόμητο και Αστέρα δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε μόνο αμυντικά. Εμείς, σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το δικό μας σχηματισμό και τη δική μας ταυτότητα, ως ομάδα, άσχετα αν σ' αυτά τα ματς δεν μας βγήκε. Τόσο, επειδή είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλούς αντιπάλους, όσο κι επειδή ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν ήταν αυτός που θέλουμε».

Τους προσεχείς αγώνες:

«Αν, αρχής γενομένης, απ' τον αγώνα με την Ξάνθη, μπορέσουμε να κάνουμε το "πέντε στα πέντε", θα είναι ευχής έργον. Αυτός είναι ο σκοπός μας, σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Μπορεί, ωστόσο, να έχουμε μπροστά μας ομάδες, που έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμάς, με τη μη αδειοδότηση και τους νέους παίκτες, πρώτα απ' όλα, όμως, είναι η Ξάνθη. Όπου το ζητούμενο, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εικόνα. Και από εκεί και πέρα, ψυχολογικά, θα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Το μεγάλο ρόστερ:

«Σίγουρα, όσον αφορά στον αριθμό των παικτών, είναι μεγαλύτερος απ' αυτόν που είχαμε υπολογίσει. Κάνουμε ήδη προπονήσεις σε δύο γκρουπ. Ένα, με τα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα κι ένα με τα παιδιά που στερούνται, ακόμη, φυσικής κατάστασης και ποιότητας, για να είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα. Ώστε, με δουλειά, να τους ετοιμάσουμε κι αυτούς και όποιος σημειώνει βήματα προόδου, να ενσωματωθεί στο πρώτο γκρουπ».

Τη σταδιακή πρόοδο της Κέρκυρας:

«Έχουμε βελτιωθεί, σε σχέση με τα πρώτα ματς, η εικόνα είναι αρκετά καλύτερη. Και μέρα με τη μέρα θα γίνεται ακόμη καλύτερη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Πολλά παιδιά, ερχόμενα στον ΑΟ Κέρκυρα, σε φυσική κατάσταση κι εργομετ

Keywords
Τυχαία Θέματα