Τα μασάει ο Βενγκέρ

17:22 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αρσέν Βενγκέρ απάντησε ότι δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του και δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει μετά το 2014 που λήγει το παρόν συμβόλαιο.
Μιλώντας στο Sky Sports είπε: «Πάντα έδειχνα την αφοσίωση μου στην ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ το μέλλον επειδή θέλω να τα πάμε καλά φέτος. Είμαι άνθρωπος της Άρσεναλ και πάντα το έδειχνα αλλά πρέπει να σκεφτώ

εάν τα πάω καλά ή όχι και εάν δεν τα πηγαίνω καλά, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Είμαι αρκετό καιρό στην ομάδα για να έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, αλλά εγώ θα κρίνω την απόφαση μου και εάν τα καταφέρνω στην ομάδα. Δύο χρόνια είναι μεγάλο διάστημα για την δουλειά μου και θέλω να τα πάω καλά και μετά να δούμε όλα τα άλλα».
Ο Βενγκέρ γίνεται 63 σε ένα μήνα και ήδη το σκέφτεται εάν τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να εργάζεται στους ίδιους ρυθμούς.
«Πρέπει να υπολογίσω την ηλικία μου και είναι σε κατάσταση και έχω την επιθυμία που επιτάσσουν οι απαιτήσεις της δουλειάς και μετά να πάρω την απόφαση. Ελπίζω να είμαι σε θέση να κρίνω σωστά την απόδοση μου. Θέλω μόνο να τα πηγαίνω καλά κάθε μέρα και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω σε εθνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα