Ετοιμος για την μεγάλη απόδραση ο Νοτιάς!

12:37 4/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ κοντά στην... απόδραση από την ΑΕΚ, τις ευθύνες και τα χρέη βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς. Σε λίγες ώρες στην Γ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να περάσει με την υποστήριξη του εκπροσώπου του, κυρίου Σίμου, και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το σχέδιο για κοινωνικοποιημένη ΑΕΚ. Το φιλόδοξο σχέδιο που έχουν εμπνευστεί οι κύριοι Καπετανόπουλος,

Χήνας, Παρίσης, Ανατολιωτάκης κ.τ.λ εκτός του ότι ποντάρει σε συγκέντρωση 20.000.000 ευρώ από τον λαό της ΑΕΚ (απαιτούνται μόλις 30 ευρώ από... μόλις 650.000! Ενωσίτες), δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Νοτιά που έχει να χρηματοδοτήσει την ΑΕΚ περίπου 2 χρόνια να αποδράσει από το πρόβλημα, τις ευθύνες του και τα χρέη μεταβιβάζοντας όλες τις ευθύνες στον... λαό της ΑΕΚ που στις μέρες... ευημερίας που ζει η χώρα μας είναι βέβαιο, σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου, πως θα μπορεί εύκολα να χρηματοδοτεί την ΑΕΚ όχι μόνο τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια. Οι νέοι "Κασνακίδηδες" λοιπόν, οι άνθρωποι που έβριζαν τον Κασνακίδη επειδή απάλλαξε τον Παππά από τις μετοχές και τις ευθύνες του, κάνουν το ίδιο με τον Νοτιά στο όνομα, και αυτοί, του λαού της ΑΕΚ που τόσο τους... στηρίζει ιδίως μετά την τρομερή κίνηση να επισκεφτούν μαζί με την ερασιτεχνική τον Ιωαννίδη και να ζητήσουν έλεγχο που είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ο ΣΔΟΕ προ των πυλών της ταλαίπωρης ΠΑΕ. Υπάρχουν βέβαια δύο διαφορές. Ο Νοτιάς θα απαλλαγεί από το βάρος ακόμη κι αν μαζευτούν μερικά... ψιλά από τον κόσμο αφού η τιμή της μετοχής θα πέσει κατακόρυφα. Και δεύτερη και κυριότερη ότι θα το κάνει... δωρεάν ενώ τουλάχιστον ο Παππάς φεύγοντας είχε δώσει προίκα στους Supporters και μέσω αυτών στην ΠΑΕ 2.000.000 ευρώ.

Η κατάντια της ΑΕΚ σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο είναι τόσο μεγάλη που επιτρέπει σε μετόχους της... μισής μετοχής που δεν έχουν βάλει ευρώ στην ΑΕΚ να κάνουν κουμάντο στην ΠΑΕ επειδή φωνάζουν περισσότερο στις Γενικές Συνελεύσεις κερδίζοντας την υποστήριξη και μερίδας των οργανωμένων οπαδών στο όνομα της... λαϊκής εξέγερσης. Διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ την ανακοίνωση των μικρομετόχων που αποκαλύπτει το σχέδιο τους και τους άλλους κινδύνους που κρύβει η έγκριση του από την σημερινή Γ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα