Ένα νέο ταξίδι αρχίζει...

01:05 7/9/2014 - Πηγή: AEK365

Πολλές φορές οι πρεμιέρες στο ποδόσφαιρο κρύβουν εκπλήξεις... Πόσω μάλλον όταν στον πάγκο της ομάδας, κάθεται νέος προπονητής που ακόμα δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα του έμψυχου δυναμικού. Όπως γίνεται δηλαδή και στην περίπτωση της Ελλάδας και του Κλαούντιο Ρανιέρι, με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα (21.45 ΝΕΡΙΤ) για τα προκριματική του Euro 2016 κόντρα στην Ρουμανία στο άδειο (τιμωρία) Καραϊσκάκη.

Αυτές λοιπόν τις εκπλήξεις, η Εθνική ομάδα

θέλει να τις αποφύγει την Κυριακή το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεκινώντας με το δεξί την προσπάθεια εξασφάλισης του εισιτηρίου για την Γαλλία. Ωστόσο δεν είναι και εύκολη υπόθεση, κάτι που αναγνώρισε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, καθώς εκτός όλων των άλλων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήμα είναι αναγκασμένο να παίξει σε άδειες εξέδρες...Στη... νέα εποχή, λοιπόν, που μπαίνει η Εθνική μας ομάδα με τα νέα πρόσωπα και τον νέο «τιμονιέρη», θα αγωνιστεί με το 4-3-3.

Ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί την εστία, με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά στο κέντρο της άμυνας και τους Χολέμπας , Τοροσίδη στα άκρα.

Ο Ταχτσίδης θα έχει ρόλο «κόφτη», ενώ οι Σάμαρης και Κονέ θα είναι οι δύο εσωτερικοί χαφ, μπροστά του.

Στην τριπλέτα της επίθεσης,αριστερά θα βρεθεί ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγιδης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα