Έτοιμη η Εθνική

23:10 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (19:00-OTE TV) την ΠΓΔΜ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.
Η ελληνική ομάδα έχει απέναντι της μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις του ευρωπαϊκού χάντμπολ με ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια τόσο σε συλλογικό, όσο και σε Εθνικό επίπεδο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε αργά το απόγευμα την προετοιμασία

του και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης ανακοίνωσε τους 16 αθλητές που θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα και είναι οι: Παπαδιονυσίου Τάσος, Αλβανός Αλέξης, Μαστορογιάννης Γιώργος, Μάλλιος Χάρης, Μαραγκός Σωτήρης, Γουργούμης Κώστας, Παλάσκας Απόστολος, Κυπραίος Άκης, Τζηράς Δημήτρης, Ζαμπούνης Στάθης, Αραπακόπουλος Ανδρέας, Γεωργιάδης Γιώργος, Μυλωνάς Χριστόδουλος, Παπαδόπουλος Βύρωνας, Ευαγγελίδης Θεόδωρος , Τσάτσος Χρήστος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Γρηγοριάδης Κώστας, Γεωργιάδης Διονύσης, Δεληγιάννης Κώστας, Βλαχογεώργος Κώστας και ο τραυματίας Ανανιάδης Μπάμπης.

«Να δώσουμε παραπάνω από 100%»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης σχολίασε: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς με ιδιαιτερότητες. Πάμε για το καλύτερο. Το καθήκον μας είναι να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Να δώσουμε παραπάνω από το 100%. Θα τα παίξουμε όλα για όλα, σαν να παίζουμε τελικό. Αυτοί είναι το φαβορί, αλλά και εμείς είμαστε στο... παρά πέντε για ένα Παγκόσμιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα