Λαζόπουλος: Σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε στον τελικό

20:40 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στα άκρα φαίνεται πως οδεύει η ΑΕΚ, μετά την τραβηγμένη «καμπάνα» του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει την ομάδα χάντμπολ, για επεισόδια που δεν φέρει ευθύνη και προήλθαν από την Αστυνομία. Μάλιστα, ο Δημήτρης Λαζόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3 και τόνισε πως υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβει η Ένωση στον τρίτο τελικό. «Δεν αποδεχόμαστε αυτή την απόφαση. Είναι εκτός λογικής. Δεν φταίγαμε. Η αστυνομία προκάλεσε κι έδειξε αδυναμία να χειριστεί την κατάσταση. Βλέπω

λάθος. Βλέπω πλάνη. Αυτό το λάθος έχει επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε επειδή το έκανε ένας δικαστής δημιούργησε ερωτηματικά η στάση της αστυνομίας, αλλά και η απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας. Είμαστε ΑΕΚ, απαιτούμε το δίκιο μας και ξέρουμε ποιο είναι», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να μην κατέβει η ομάδα στον τελικό ή να αγωνιστούν οι νεαροί παίκτες. Δεν είμαι δικτάτορας για να πάρω εγώ αυτήν την απόφαση. Αυτή θα είναι η πρότασή μου στη διοίκηση και αυτή θα αποφασίσει. Να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και την Τρίτη (10/6) ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής θα ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης».

Μιλώντας για το δικό του μέλλον ανέφερε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αν θα μείνω ή θα φύγω. Το ζητούμενο είναι να δικαιωθεί η ΑΕΚ. Δεν χρειάζομαι κάποιο πόστο για να προσφέρω. Μπορώ να το κάνω και χωρίς αυτό, όπως έκανα και στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα