Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Δώνης

12:14 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή ο Γιώργος Δώνης ελπίζει σε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με τον Έλληνα τεχνικό να καταλήγει στο πλάνο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο.
Ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στο Νεκτάριο Αλεξάνδρου, που θα μείνει εκτός αποστολής και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με Μπορντό και Ανόρθωση.

Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής θα καθοριστεί κατά πόσον θα μπορέσει να είναι έτοιμος ο Στάθης Αλωνεύτης ο οποίος

επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική ομάδα. Το ευχάριστο για τον Δώνη είναι πως είναι έτοιμοι οι Μαντούκα και Μπούντιμιρ, τους οποίους μάλιστα δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης σε ένα σχήμα 4-4-2. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, καθώς προέρχονται από μεγάλη αποχή.

Εφόσον ο Δώνης επιλέξει τελικά σύστημα 4-4-2 εικάζουμε ότι ο Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα και Καμπράλ, στην μεσαία γραμμή δίδυμο Μοράις-Βινίσιους, δεξιά ο Χαραλαμπίδης, αριστερά ο Μαντούκα (Αλωνεύτης) και δίδυμο στην κορυφή ο Γκονσάλβες με έναν εκ των Σέρινταν ή Μπούντιμιρ. Αν προτιμήσει το 4-3-3 τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Γκόμες και θα μείνει εκτός ένας εκ των Σέρινταν ή Μπούντιμιρ

Keywords
Τυχαία Θέματα