Δυο ερωτηματικά για Ζόρζε Κόστα στην Ανόρθωση

11:19 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Κάλβο και Κολαούτι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς οπότε υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στον Εθνικό με τον Μαραγκό να μένει εκτός έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Έτσι, ο Ζόρζε Κόστα έχει δυο ερωτηματικά σε ότι αφορά στην αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης.
Το πρώτο αφορά τον Σάβο Παβίσεβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Μαυροβουνίου και δεν αποκλείεται η τεχνική ηγεσία να τον ξεκουράσει ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Εξάλλου, υπάρχει και η επιλογή του Γκάλαμαζ για παρτενέρ του Πάουλου Ζόρζε, ενώ παίζει και ο Μάκος στα στόπερ.

Από εκεί και πέρα είναι η θέση του επιθετικού μέσου. Ο Γκριγκαλασβίλι ήταν αρκετά καλός κόντρα στην ΑΕΚ Κουκλιών όμως επιστρέφει και ο Γκονζάλο Γκαρσία. Για τις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα προκύψει κάποια αλλαγή. Οι Βαλβέρδε, Άντιτς, Δημητρίου, Ζόρζε, Αλέξα, Μάκος, Φοφάνα, Κάλβο, Κολαούτι έχουν προβάδισμα.

Στην προχθεσινή συγκέντρωση φιλάθλων και διοικούντων την Ανόρθωση στη Λευκωσία, στην παρουσία ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελείου, ο Ζόρζε Κόστα είδε με ευχάριστη έκπληξη μια τούρτα για τα 42α γενέθλια του (γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1971) και όλους τους παρευρισκόμενους να τον συγχαίρουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα