Ετοιμάζει αλλαγές ο Ρότσα

09:14 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τα Χριστούγεννα οδηγούν τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην απόφαση να προχωρήσει σε rotation αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ.
Έτσι λοιπόν, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ,

η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα έχει από τρεις έως πέντε αλλαγές με τους Μαρίνο, Τριανταφυλλόπουλο, Φορναρόλι, Χουχούμη να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα όπως και ο Χριστοδουλόπουλος αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Καρνέζης, ο Μαρίνος θα παίξει δεξί μπακ με τον Βύντρα να έχει για παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας τον Τριανταφυλλόπουλο ενώ την θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν ο Σπυρόπουλος με τον Χουχούμη. Στην μεσαία γραμμή θα παραμείνουν οι Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό με τους Λαγό, Φουρλάνο να διεκδικούν μια θέση και στις πτέρυγες θα παίξουν ο Κουίνσι με τον Μαυρία αν και ο Χριστοδουλόπουλος ενδέχεται να πάρει την θέση του Γκανέζου. Πετρόπουλος και Τοτσέ διεκδικούν την θέση στην κορυφή της επίθεσης με τον Ρότσα να μην αποκλείεται να επιλέξει το 4-4-2 και να παίξει με δυο επιθετικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα