Ερντογάν: Είμαι ο καλύτερος πρωθυπουργός!

12:43 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πλατεία Καζλίτσεσμε, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπροστά σε ένα εκατομμύριο οπαδούς του αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ο καλύτερος πρωθυπουργός που θα μπορούσατε να έχετε», τα έβαλε με τους φοιτητές και τα social media και δε δίστασε να παραδεχτεί πως παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα!
Η συγκέντρωση του κόμματος του Ερντογάν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με τον Τούρκο πρωθυπουργό να προαναγγέλλει ανάλογες συγκεντρώσεις σε Ερζουρούμ και Σαμψούντα.
Ο Ερντογάν αφού επιτέθηκε στο Ρεπουμπλικανικό

κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε πυρά στο BBC, το CNN και το Reuters, καλώντας τα συγκεκριμένα Μέσα «να δείξετε και αυτή την εικόνα», εννοώντας το πλήθος στην πλατεία Καζλίτσεσμε, όπου γινόταν η συγκέντρωση.
Από τα πυρά Ερντογάν δε γλίτωσε φυσικά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Και εδώ μπήκε ο παράγοντας Ελλάδα. Αναφερόμενος στο ψήφισμα που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία, ο Ερντογάν ζήτησε από τους Ευρωπαίους: «μην υπερβαίνετε τα όριά σας. Δεν είστε αρμόδιοι να εκδίδετε αποφάσεις για την Τουρκία. Δεν αναγνωρίζουμε την απόφασή σας. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή δεν είναι μέλος της ΕΕ. Εάν είστε ειλικρινείς, σας λέω ότι στην Ελλάδα έγιναν διαδηλώσεις και επεισόδια, όπου σκοτώθηκαν πολίτες, αλλά τους δώσατε οικονομική βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα