Έρχεται στην Αθήνα και τα βρίσκει με Τίγρη ο Νοτιάς

22:03 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365, Δημήτρης Μελισσανίδης και Νίκος Νοτιάς έχουν επικοινωνήσει για το θέμα των Σπάτων και μεταξύ των δύο πλευρών φάνηκε πως υπάρχει διάθεση για περαιτέρω παραμονή της ΑΕΚ στο προπονητικό. Ο Νεοϋορκέζος είχε μεταφέρει τότε στον Τίγρη πως η επιθυμία του είναι η Ένωση να παραμείνει στα Σπάτα, μιας και γι' αυτήν φτιάχτηκε το προπονητικό και δεν θα ήθελε

να μπει στην διαδικασία να συζητήσει με κάποια άλλη ομάδα για τη χρήση του. Από τη στιγμή λοιπόν που και ο Μελισσανίδης έδειξε πως θέλει η ΑΕΚ να παραμείνει για τουλάχιστον δύο χρόνια εκεί, φαίνεται πως θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και το θέμα θα τελειώσει και τυπικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Νοτιά, Βασίλη Σίμο, ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας μέχρι τις 15 Ιουλίου και σε συνάντηση που θα έχει με τον Τίγρη, θα επικυρωθεί η παραμονή της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι δύο άντρες αναμένεται λοιπόν να τα πουν από κοντά τις μέρες που θα παραμείνει στην Αθήνα ο Νοτιάς και να δώσουν τα χέρια, επικυρώνοντας την χρήση των προπονητικών εγκαταστάσεων από την ΑΕΚ τουλάχιστον για δύο χρόνια ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο προγραμματισμός που γίνεται στην Ένωση για τη νέα χρονιά γίνεται με δεδομένο πως η ομάδα θα βρίσκεται στα Σπάτα, γι' αυτό άλλωστε και εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει τα βελτιωτικά έργα στα γήπεδα. Με τον ερχομό του Νοτιά στην Αθήνα λοιπόν και το ραντεβού με τον Μελισσανίδη, αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί και τυπικά και ο Δικέφαλος θα κάνει κανονικά στα Σπάτα τις προπονήσεις του, για το διάστημα που θα προβλέπει η συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα