Εξετάζει Ζαϊρί ο ΟΦΗ

21:39 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα lionsdelatlas.ma αναφέρει πως οι Ομιλίτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 31χρονου, ο οποίος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο ότι έχει έρθει και σε επαφή με τη Ραμπάτ, ομάδα από το πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς και ότι η οριστική του απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως, αν υπάρξει... deal μεταξύ των Κρητικών και του Ζαϊρί, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθεί τη χώρα μας, καθώς έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης,

Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1982 στην πόλη Τάζα του Μαρόκο ο Ζαουάντ Ζαϊρί ξεκίνησε την καριέρα του στη Γαλλία με τη φανέλα της Γκινιόν και το 2001 πήρε μεταγραφή για τη Σοσό, όπου έμεινε μέχρι το 2006. Εκεί, άλλωστε, έφτιαξε και το όνομά του έχοντας 87 συμμετοχές και 5 γκολ. Ακολούθησαν οι Αλ Ιτιχάντ, Μποαβίστα, Ναντ και το 2007 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης.

Στα δυο χρόνια με τους Αρκάδες μέτρησε 42 εμφανίσεις για να... ανηφορίσει στον Πειραιά το 2009 λόγω του Ολυμπιακού (32 συμμετοχές, 2 γκολ). Τη σεζόν 2011-2012 ανέβηκε ακόμα πιο βόρεια και συγκεκριμένα στα Γιάννινα, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ (8 συμμετοχές, 1 γκολ). Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Κύπρο, όπου πέρασε από την Ανόρθωση, ενώ από τον Ιανουάριο ανήκει στην Αλ Νασρ του Ομάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα