Επιστροφή Καγκάβα με νίκη

18:49 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 3η Αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 3-1
Γήπεδο: Signal Iduna Park

Ο Σίνζι Καγκάβα, μετά το πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γύρισε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο πρώτο παιχνίδι του μπροστά στον κόσμο της ομάδας αποθεώθηκε και αυτός ανταπέδωσε με γκολ και πολύ καλή εμφάνιση στο 3-1 επί της Φράιμπουργκ. Στο 34ο λεπτό ο Αντριάν Ράμος πέτυχε το πρώτο του γκολ

με τη φανέλα της Ντόρτμουντ με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Γκρόσκροϊτς από τα αριστερά.
Επτά λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος έγινε δημιουργός αφού έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μκιταριάν άφησε η μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και εκείνη έφτασε στον Καγκάβα που με πλασέ έκανε το 2-0. Το παιχνίδι "καθάρισε" στο 78ο λεπτό ο Ομπαμεγιάνγκ, που είχε περάσει στο παιχνίδι τρία λεπτά πριν, όταν από εκτέλεση κόρνερ της Φράιμπουργκ, ο αντίπαλος αμυντικός έκανε λάθος και ο φορ από την Γκαμπόν έτρεξε και πλάσαρε τον Μπούρκι για το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Φράιμπουργκ, χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, ήταν να μειώσει με τον Όλιβερ Σοργκ στις καθυστερήσεις.
Πλέον, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στρέφουν τη προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Ντουρμ, Κελ, Γιόγιτς (80' Μπέντερ), Μκιταριάν, Γκρόσκροϊτς, Καγκάβα (64' Ιμόμπιλε), Ράμος (75' Ομπαμεγιάνγκ)
Φράιμπουργκ: Μπούρκι, Σοργκ, Κρμας, Κεμπφ, Γκούντερ, Σούστερ, Χόφλερ, Σμιντ, Νταριντά (80' Φραντζ), Κλάους (82' Ζούλεχνερ), Μεχμέντι (42' Φίλιπ)


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Ο Άρμιν Φε και οι παίκτες του έβαλαν δύσκολα στη Μπάγερν Μονάχου με τον Φρανκ Ριμπερί να επιστρατεύεται από τον πάγκο για να "καθαρίσει" το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στο 27' ο Τσάμπι Αλόνσο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα δεν έδιωξε καλά, η μπάλα έφτασε στον Γκέτσε που αφού πέρασε έναν αντίπαλο σούταρε δυνατά για το 1-0.
Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι στη πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Στουτγάρδης με τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να είναι στο 72' όταν, πρώτα ο Τσάμπι Αλόνσο και μετά ο Λεβαντόφσκι έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ρούντιγκερ στο 81' όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω και στο 83' με την προσπάθεια του Κόστιτς να καταλήγει στην αγκαλιά του Νόιερ. Τελικά ο Ριμπερί στο 85' αξιοποίησε ασίστ του Λεβαντόφσκι ο οποίος μπροστά από τρεις αντιπάλους κατάφερε να βρει τον Γάλλο ο οποίος έδειξε να χάνει το κοντρόλ αλλά τελικά μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Για την Μπάγερν ήταν μια πρόβα τζενεράλε εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπαντστούμπερ (44' Γκαουντίνο), Λαμ, Μπερνάτ, Αλόνσο, Μίλερ, Γκέτσε (68' Ριμπερί), Αλάμπα, Λεβαντόφσκι (87' Πιζάρο)
Στουτγάρδη: Ούλριχ, Κλάιν, Σβαμπ, Ρούντιγκερ, Σακάι, Ρομέου, Χάρνικ, Λέιτνερ (81' Μαξίμ), Γκέντνερ (70' Γκρουέζο), Βέρντερ, Ιμπίσεβιτς (45' Κόστιτς)

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΑΪΝΤΣ 1-3
Γήπεδο: Olympiastadion

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Μάιντς στην εφετινή Bundesliga επικρατώντας στο Βερολίνο της Χέρτα με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ιάπωνας φορ Σίνζι Οκαζάκι που πέτυχε δυο γκολ με το πρώτο να σημειώνεται στο 36ο λεπτό όταν ο Οκαζάκι με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70ο λεπτό ο Σάμι Αλαγκούι διπλασίασε τα τέρματα για την αήττητη Μάιντς, ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες, και η Χέρτα έδειξε να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι τέσσερα λεπτά πριν το τέλος όταν κέρδισε πέναλτι.
Ο Μπούνγκερτ έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή, ο Ρόνι ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-2 αλλά ο Οκαζάκι έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, τρίτο στη σεζόν, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάλι να δίνει την ασίστ για το τελικό 1-3. Η Χέρτα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας μετράει δυο σερί ήττες.

Χέρτα Βερολίνου: Κραφτ, Ντζενγκ, Λούστενμπεργκερ, Μπρουκς, Φαν Ντεν Μπεργκ (69' Καλού, Σκιέλμπρεντ (54' Ρόνι), Νιεμέιερ, Χέγκελερ (81' Μπεν Χατίρα), Μπέερενς, Σουλτζ, Σίμπερ
Μάιντς: Κάριους, Μπροζίνσκι, Μπούνγκερτ, Μπελ, Ντίαζ, Γκέις, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλαγκούι (74' Μόριτζ), Χόφμαν (86' Φολσέιντ), Για Κο (60' Μάλι), Οκαζάκι

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-1
Γήπεδο: Wirsol Rhein Neckar Arena

Με γκολ του Ίβιτσα Όλιτς στο 89ο λεπτό, η Βόλφσμπουργκ έσωσε τον βαθμό στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Γάλλο φορ Άντονι Μοντέστε στο 55ο λεπτό αλλά ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ίβιτσα Όλιτς, εκμεταλλευόμενος μπαλιά του Καλιγκιούρι, με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν για το τελικό 1-1.
Η Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκουϊλαβογκούι, στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπίκακιτς που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έτσι και η Χόφενχαϊμ τελείωσε με δέκα παίκτες αφού είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.
Παρά την ισοπαλία στο τέλος, η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη ενώ για τη Βόλφσμπουργκ ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Στρομπλ, Μπίκακιτς, Σούλε, Μπεκ, Πολάνσκι, Ρούντι (83' Ζούμπερ), Σαλίχοβιτς (45' Ελιουνούσι), Φιρμίνο, Μοντέστε (69' Φόλαντ), Σζαλάι
Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Γιούνγκ, Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Μαλάντα (67' Χαντ), Λουίζ Γκουστάβο (77'Γκουϊλαβογκούι), Καλιγκιούρι, Ντε Μπρούιν, Άρνολντ (74' Μπέντνερ), Όλιτς

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ 0-0
Γήπεδο: Benteler Arena

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Πάντερμπορν και Κολωνία που έμειναν στο 0-0 και παρέμειναν αήττητες μετά από τρεις αγωνιστικές έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες.Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί. Κατσούνγκα (10') και Στόπελκαμπ (10', 12') δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χορν, με τον Μπρέτσκο να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία για την Κολωνία στο 27', όταν πλάσαρε από κοντά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρούζε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χορν κράτησε όρθια την Κολωνία με τις αποκρούσεις με κορυφαία εκείνη στο γυριστό σουτ του Κατσούνγκα στο 55'. Μετά το 70' ο ρυθμός έπεσε, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Πάντερμπορν: Κρούζε, Βέμερ, Στρόντιεκ, Χουνεμέιερ, Μπρούκνερ (87' Μπέρτελς), Ζίγκλερ, Ρουπ (73' Ουαλί), Μπάκαλορζ, Βράντσιτς, Στόπελκαμπ, Κατσούνγκα (78' Ντουξ)

Κολωνία: Χορν, Μπρέτσκο, Μάροχ, Βίμερ, Χέκτορ, Λέμαν, Φογκτ (76' Γκέρχαρντ), Ρίσε, Χάλφαρ, Ζόλερ (60' Πέσκο), Ουγιάχ (70'Οσάκο)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΣΑΛΚΕ 4-1

Γήπεδο: Borussia Park

Με πρωταγωνιστές τον Άαρον Χαν και τον Μαξ Κρούσε, η Γκλάντμπαχ πέτυχε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 4-1 τη Σάλκε. Στο δεξί σουτ ο Χαν πήρε τη μπάλα από τη Κρούσε, διέσχισε ξεμαρκάριστος την δεξιά πλευρά και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος όλα κρίθηκαν στο δεκάλεπτο 50-60'. Στο 50' πάλι ο Κρούσε βρήκε τον Χαν που με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση από τη Σάλκε. ΟΣτρανζλ έκανε χέρι μέσα στη περιοχή, οδιαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Τσούπο Μότινγκ έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μαξ Κρούσε έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1διαμόρφωσε ο Ράφαελ στο 79'.

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Γιάντσκε (45' Χέρμαν), Στρανζλ, Ντομίνγκεζ, Βεντ, Χαν, Κράμερ, Χάκα, Τζόνσον, Ράφαελ (Χαζάρ) , Κρούσε (78' Χργκότα)

Σάλκε: Φέρμαν, Κλέμενς, Αγιαχάν, Χέβεντες, Αόγκο (71' Φρίντριχ), Χόγκερ (63' Χούντελαρ), Νοϊστέντερ, Σαμ , Μπόατενγκ, Φουχς (45' Ντράξλερ), Τσούπο Μότινγκ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα