Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κοντοές

07:54 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Τον δρομο της επιστροφής στην ΑΕΚ φαίνεται έτοιμος να "βαδίσει" ο Γιάννης Κοντοές συμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της ΩΡΑΣ των Σπορ. Ο δεξιός μπακ της Τρίπολης, που μπορεί να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της άμυνας, ενδιαφέρει την Ενωση ενόψει Β Εθνικής και όχι μόνο ενώ και ο ίδιος ο Κοντοές έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει παροτι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα καταθέτοντας προσφυγή και υπογράφοντας

στον Αστέρα την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαριου ενώ γίνονταν συζητήσεις για την παραμονή του στην Ενωση. Βέβαια έχει την δικαιολογία των οικονομικών προβλημάτων της περυσινής σαιζόν κυρίως επειδή ήταν ένας εκ των αρχηγων και παλαιότερων παικτών της ομάδας και ένιωθε όπως έλεγε την πίεση και των συμπαικτών του.

Σημασια έχει πως ο δρόμος για την επιστροφη φαινεται πως έχει ανοίξει και ξέχωρα από τις πικριες που υπάρχουν η αλήθεια ειναι πως ο Κοντοές πήγε καλά στην Τριπολη, είναι βασικό στέλεχος της ομάδας και βέβαια δεν έχει καμία σχεση, σε ποδοσφαιρική αξία αυτή την στιγμή, με τα πλάγια μπακ που ειναι τώρα στην ΑΕΚ. Ειναι, με τα υπέρ και τα κατά του, ένας παίκτης Σούπερ Λιγκ σε καλή ηλικία (γεννημένος τον Μάιο του 1986) που θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα της ΑΕΚ τουλαχιστον για την Β Εθνικη. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι οπότε και οικονομικά ειναι μια πολύ καλή περίπτωση και όλα δειχνουν πως ο Κοντοές θα προστεθεί στην λίστα με τους Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή και Κολοβέτσιο, με την μεταγραφή του τελευταίου να μην έχει ολοκληρωθεί τυπικά αλλά να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της αφού απομένει η καταβολή της ρητρας στον ΠΑΣ ή κάποια άλλου ειδους συμφωνία. To θέμα χειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον οποίο ο Κοντοές έχει καταπληκτική σχέση από τότε που ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά του Λύμπε στην Ενωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα