Επιμένει για την ασφάλιση των διεθνών o Oλυμπιακός

16:50 27/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Πειραιώτες ζήτησαν από την ΕΟΚ την πλήρη ασφάλιση των Ελλήνων παικτών που πρόκειται να ενισχύσουν την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Η απάντηση της ομοσπονδίας δεν κάλυψε τους διοικούντες την ΚΑΕ, οι οποίοι έστειλαν και δεύτερη επιστολή, με την οποία ζητούν πλήρη έλεγχο των στοιχείων των ασφαλιστηρίων. Με σημερινή (27/05) ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός διευκρινίζει τι ακριβώς ζητάει

από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Θυμηθείτε, εδώ, τι είχε ισχυριστεί πρόσφατα περί του θέματος ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος.

Η ανακοίνωση: «Αντιδρώντας στη μάλλον ασαφή τοποθέτηση της ΕΟΚ περί «πλήρους» ασφαλιστικής κάλυψης των διεθνών αθλητών η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με νέα επιστολή της στις 23/05/2014, ζήτησε για ακόμη μία φορά από την ομοσπονδία να της προσκομίσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν καταρτιστεί και ισχύουν μεταξύ της FIBA ή της ΕΟΚ και οιασδήποτε ασφαλιστικής εταιρίας καθώς και να της γνωστοποιήσει με λεπτομερή στοιχεία το μέγιστο ποσό αποζημίωσης που αντιστοιχεί σε κάθε διεθνή αθλητή ξεχωριστά, σε περίπτωση επέλευσης οιουδήποτε ασφαλιστικού κινδύνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα