Πήρε και Τσοκάνη ο Αστέρας!

16:45 27/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Αρκάδες ενισχύθηκαν στο χώρο του κέντρου με την απόκτηση του Έλληνα μέσου υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Τάσο Τσοκάνη, που αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.
Ο Τσοκάνης, που θα καλύψει τη θέση του χαφ, γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1991, έχει ύψος 1.76, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα θα

φοράει το Νο34. Ο Τσοκάνης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους φτάνοντας από την Δ' Εθνική στη Β' Εθνική. Συνολικά μετράει 96 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 8 γκολ».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα ο νεαρός χαφ επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αστέρα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο ήρθα στον Αστέρα λόγω του τρόπου που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, αλλά και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα