Επικεντρώθηκε σε Βλάχο και Κουτρουμπή

18:12 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν σήμερα σε VIDEO το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συγκεκριμένες φάσεις του 90λεπτου από τις οποίες ο Έβαλντ Λίνεν έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός του δικεφάλου επικεντρώθηκε σε

δύο παίκτες του, αναφορικά με την αμυντική συμπεριφορά τους.

Τον Βαλεντίνο Βλάχο και τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο πρώτος για ακόμη ένα ματς ήταν μέτριος (στο γκολ του ΠΑΟ άφησε μέτρα στον Χριστοδουλόπουλο να σεντράρει χωρίς πίεση) και στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ ήταν «μέσα» στο 0-2 του Μήτρογλου και το 0-3 του Φουστέρ καθότι άφησε τον Αμπντούν να μπει στην περιοχή και να σεντράρει στον Ισπανό. Αναφορικά με τον Κουτρουμπή του έκανε παρατηρήσεις για τις λάθος τοποθετήσεις του όταν αμύνεται η ΑΕΚ και στο ότι δεν αντέδρασε σωστά σε συγκεκριμένες φάσεις. (είχε χάσει και τον Τοτσέ στο γκολ του ΠΑΟ).

Ο Λίνεν επιθετικά τόνισε στον Κατίδη ότι θα μπορούσε σε 3-4 φάσεις να μπει με την μπάλα στην περιοχή και να απειλήσει είτε εκτελώντας είτε δημιουργώντας, αλλά ο νεαρός δεν το έκανε και έτσι δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να πλησιάσει η ΑΕΚ στην περιοχή του Κάρολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα