«Επικεντρωθήκαμε στην άμυνα»

22:28 20/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στην αλλαγή φιλοσοφίας του ΠΑΣ στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα με τον Άντι Λίλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Ήταν ένα σπουδαίο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί προερχόμασταν από δύο καλές εμφανίσεις αλλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Πανιώνιος δημιούργησε στο

πρώτο ημίχρονο προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. Δεν ήμασταν τότε η ομάδα που θέλαμε. Όταν αλλάξαμε διάταξη άλλαξε αυτό. Βρήκαμε την ευκαιρία και πετύχαμε το γκολ το οποίο μας έδωσε την σημαντική αυτή νίκη. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Καλλονή».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Στα προηγούμενα ματς κάτι αξίζαμε να πάρουμε. Και στα 4 προηγούμενα ματς δεχτήκαμε γκολ. Αυτήν τη φορά επικεντρωθήκαμε στην άμυνα και με την ταχύτητά μας μπορούσαμε να βρούμε το γκολ. Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να χειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις».

Για τον Λίλα: «Κανένα θέμα. Είμαι ευχαριστημένος σε όλα με αυτόν. Δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Στη δική μας ομάδα δεν δημιούργησε θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα