Επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο

16:41 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, 2 Μαρτίου 2013, και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και χιόνια στα ορεινά.

Αναλυτικά, από το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013 αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες βαθμιαία μέσα στη νύχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής),

την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν το Σάββατο, 2 Μαρτίου, αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά από τη νύχτα στο Αιγαίο, ενώ την Κυριακή, 3 Μαρτίου, και από τα βορειοανατολικά οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 8 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν από το βράδυ του Σαββάτου, 2 Μαρτίου, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Μαρτίου, στα δυτικά και σταδιακά μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: deltiokairou.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα