Επιχείρηση-θρίλερ για τη σύλληψη άντρα στην Αυστρία

21:31 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 50χρονος άντρας βρίσκεται εδώ και πολλές ώρες περικυκλωμένος στο αγρόκτημά του στην πόλη Αναμπεργκ -νότια της Βιέννης από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έχουν ξεκινήσει ολόκληρη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ο άντρας νωρίτερα καταζητούνταν με την κατηγορία της λαθροθηρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα, τρεις αστυνομικούς και έναν οδηγό ασθενοφόρου.

Στο αγρόκτημα του ενόπλου στους πρόποδες των Άλπεων έχουν αναπτυχθεί περίπου 100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αυστριακής αστυνομίας.

Ένας αστυνομικός, το όχημα του οποίου

είχε αρπάξει ο ένοπλος και μέχρι τώρα θεωρούνταν ότι τον κρατά όμηρο, είναι μεταξύ των νεκρών. Η σορός του βρέθηκε στο αγρόκτημα του ενόπλου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης η αστυνομία είχε στήσει οδόφραγμα σε ένα δάσος κοντά στην πόλη Άναμπεργκ σε μια προσπάθεια να συλλάβει έναν άγνωστο λαθροθήρα που καταζητούνταν στην περιοχή.

Ο δράστης έσπασε με το αυτοκίνητό του το οδόφραγμα, πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και χτύπησε έναν εξ αυτών.

Όταν στο σημείο έφτασε ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τον αστυνομικό, ο ένοπλος τραυμάτισε θανάσιμα τον οδηγό του.

Ο ύποπτος στη συνέχεια διέφυγε πεζός, αλλά σύντομα συνάντησε ένα αστυνομικό όχημα και δύο αστυνομικούς. Σκότωσε τον έναν από αυτούς και πήρε το αυτοκίνητο.

Ο δεύτερος αστυνομικός βρέθηκε αργότερα νεκρός στο όχημα στο αγρόκτημα του δράστη.

Η αστυνομία ερευνά εάν ο ένοπλος ευθύνεται για το παράνομο κυνήγι οκτώ αρσενικών ελαφιών, τα πτώματα των οποίων είχαν βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο δάσος με κομμένα τα κεφάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα