Έμφραμα για Πολωνία, χαμός στον όμιλο

20:56 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-4ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ντάμπλιν Αρίνα

Στο 1-1 κόλλησε η Πολωνία με την Ιρλανδία και ο όμιλος είναι ανοιχτός σε όλα.

Στο 20ο λεπτό το σουτ του Κριτσόβιακ πέρασε λίγο άουτ και στο 26' η Πολωνία πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πέτσκο έκλεψε στα δεξιά και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 54ο λεπτό η Πολωνία άγγιξε

τα 2-0, καθώς η κεφαλιά του Γκλικ σταμάτησε στο δοκάρι της Ιρλανδίας ενώ στο 73' δοκάρι είχε και η Ιρλανδία με τον Κιν. Και στις καθυστερήσεις ο Λονγκ έκανε το 1-1 για την Ιρλανδία.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Γουίλσον, Κόουλμαν, Ο'Σέι, ΜακΓκίντι (68' ΜακΚλίν), ΜακΚάρθι, Μπράντι, Γουέλαν (84' Λονγκ), Κιν, Χουλαχάν, Γουόλτερς.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Φαμπιάνσκι, Σζουκάλα, Βαβρζίνιακ, Γιοντλόβιετς, Ολκόφσκι, Γκλικ, Κριτσόβιακ, Ρίμπους, Πέτσκο (88' Κούτσαρτσικ), Μίλικ (84' Μιλά), Λεβαντόφσκι

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Boris Paichadze Erovnuli Stadioni Dinamo Arena

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Γερμανία επί της Γεωργίας κι έκανε άλμα πρόκρισης.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Λορία απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρόις, ενώ στο 13' ο Μίλερ αστόχησε από καλή θέση. Τα «πάντσερ» ανέβασαν ρυθμό στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους και στο 40' μετά από καταπληκτική ενέργεια του Γκέτσε, ο Ρόις με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Και στο 44' ο Οζίλ έβγαλε όμορφα για τν Μίλερ που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 60ο λεπτό το σουτ του Ρόις σταμάτησε στο δοκάρι της Γεωργίας, αλλά από εκεί και πέρα η Γερμανία έριξε στροφές.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Λομπζανίντζε, Κασία, Κβερκβέλια, Αμισουλασβίλι (4' Ντβαλί), Ναβαλόφσκι, Μακαράντζε (63' Κένια), Κανκάβα, Οκριασβίλι (46' Τσαντουρία), Κομπακίντζε Μχελίντζε

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Έκτορ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Ρόις, Ρούντι, Κρόος, Γκέτσε (87' Ποντόλσκι), Μίλερ (86' Σίρλε)

ΣΚΩΤΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: 6-1
Γήπεδο: Άμπτεν Παρκ

Ακάθεκτη συνεχίζει η Σκωτία, που κέρδισε με 6-1 το Γιβραλτάρ και βρίσκεται δεύτερη μαζί με Γερμανία.

Η Σκωτία μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε με αποτέλεσμα στο 18ο λεπτό ο Μαλόνεϊ με πέναλτι να κάνει το 1-0. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα το Γιβραλτάρ έζησε μια ανεπανάληπτη στιγμή καθώς πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ. Ο Λι Κασκιάρο έκανε όμορφη ενέργεια και με συρτό πλασέ έγραψε το 1-1. Όμως η απάντηση της Σκωτίας ήταν άμεση και στ 30ο λεπτό μετά από σέντρα του Άνια από αριστερά ο Φλέτσερ με μια περίεργη κεφαλιά έκανε το 2-1. Και στο 34΄' ο Μαλόνεϊ με νέο πέναλτι έγραψε το 3-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φλέτσερ είχε δοκάρι και στο 39' και στο 39' ο Άνια έδωσε για τν Νέισμιθ που με σουτ έγραψε το 4-1.

Στην επανάληψη η Σκωτία έριξε στροφές αλλά στο 77ο λεπτό κατάφερε να φτάσει και σε ένα 5ο γκολ με κεφαλιά του Φλέτσερ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις και πάλι ο Φλέτσερ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Μάρτιν, Χάτον, Ρόμπερτσον, Ρίτσι (46' Γκριρ), Μαλόνεϊ, Μόρισον, Μπράουν, Άνια (74' Μπάναν), Φλέτσερ, Νέισμιθ (66' Ρόουντς)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Ρόμπα, Βάισμαν, Τσιπολίνα, Αρτέλ (53' Γκαρσία), Κασκιάρο, Ρ.Τσιπολίνα (74' Γκόσλινγκ), Πάγιας, Γουόκερ, Μπάρντον (82' Ντουάρτε), Λ.Κασκιάρο, Πρίστλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα